fredag 6 april 2012

Privatlån trots betalningsanmärkning

Vill du ta privatlån trots betalningsanmärkning eller skulder hos Kronofogden? Hur lätt det är att ta ett privatlån trots betalningsanmärkning beror först och främst vad man menar med ett privatlån. Med ett privatlån menas alltid ett lån utan säkerhet, alltså ett så kallat blancolån. Däremot kan man mena olika storlekar på lån, och det är framförallt detta som avgör hur lätt det är att få privatlån med betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden. Kort sagt kan man säga att ju lägre belopp du söker, desto lättare är det att bli beviljad ett privatlån. Om du söker riktigt låga belopp, mellan 5000 och 30000 kr kan du istället för ett privatlån trots betalningsanmärkning ta ett snabblån eller mikrolån. Den typen av lån är ofta dyrare än vanliga lån utan säkerhet, men är å andra sidan betydligt lättare att få. Vid större privatlån trots betalningsanmärkning och skuld hos Kronofogden måste man vända sig till någon av de banker i Sverige som är specialister på att erbjuda lån till den som har svårt att få lån.

Var kan jag ta privatlån trots betalningsanmärkning


Det finns ett antal banker i Sverige som erbjuder stora lån trots betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden. Tyvärr kräver de för det mesta säkerhet i form av villa, bostadsrätt eller fritidshus. Men de kan i vissa fall även bevilja rena privatlån trots betalningsanmärkningar och skuld hos Kronofogden. De bästa exemplen på den typen av banker är Marginalen och Bluestep. Lycka till att ta privatlån trots betalningsanmärkning!

söndag 1 april 2012

Snabblån utan sms

Snabblån utan sms. När man säger snabblån tänker de flesta på smslån. Men det finns även snabblån som man söker direkt på nätet. Dessa kallas oftast internetlån, onlinelån eller snabblån utan sms. Fördelen med ett snabblån utan sms jämfört med ett vanligt smslån som du söker med mobilen är, förutom att det är enklare att söka lån på nätet, att den här typen av snabblån ofta är större än vanliga smslån. Ett vanligt smslån är sällan större än 5000 kr, medan snabblån utan sms går att få på belopp på mellan 10000 och 30000 kronor.

Var kan jag söka snabblån utan sms?


För att hitta snabblån utan sms är det enklaste sättet helt enkelt att google snabblån, internetlån, mikrolån eller online lån. de flesta lån som du får upp då är ssnabblån utan sms. Vissa av dom är lån som du kan söka både på nätet och på mobilen via ett sms, men den vanligaste typen är ändå snabblån utan sms.