söndag 26 augusti 2012

Låna 4000 med betalningsanmärkning

Låna 4000 med betalningsanmärkning gör man enklaste genom att ta ett smslån, dvs ett litet, snabblån som man söker antingen via sin mobil eller direkt online på nätet. Det finns mängder av smslån på den svenska lånemarknaden, men bara ett fåtal som låter dig söka lån trots betalningsanmärkning. Och för den stora majoriteten av sms lån med betalningsanmärkning så är 4000 kr det maximala beloppet man kan söka, vilket gör det relativt enkelt att låna 4000 med betalningsanmärkning. Det finns även ett fåtal smslån och snabblån med betalningsanmärkning där man kan söka större belopp än 4000 kr, och maximalt belopp är då 10000 kr.

Var kan man låna 4000 trots betalningsanmärkning?

Det enklaste sättet att hitta smslån på 4000 kr trots anmärkning är att använda en sökmotor för att leta på nätet. Alla lån på 4000 kr med betalningsanmärkning har en hemsida där man kan ansöka om lån. Efter att man har blivit kund första gången kan man sedan söka lån via sms.

Låna 4000 utan UC

För den som brukar ha svårt att få smslån, till exempel på grund av betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden, brukar det även vara populärt att kunna låna pengar utan att försämra sin kreditvärdighet. Då är lån utan UC en bra idé. Genom att låna utan UC kan man låna utan att det registreras en förfrågan hos UC, vilket gör att det blir lättare att låna i framtiden. För den som vill låna 4000 utan UC brukar det vara en bra idé att leta på samma ställen som där man kan låna 4000 kr med betalningsnamärkning.

lördag 11 augusti 2012

Lån trots kronofogdeskulder

Letar du efter lån trots kronofogdeskulder? Då har du säkert märkt att skulder hos Kronofogden kan göra det svårt att låna pengar. Men lugn, för den som har kronofogdeskulder och behöver ett lån finns det faktiskt flera alternativ. Först och främst behöver man avgöra vilken typ av lån. Det finns tre olika typer av lån trots kronofogdeskulder: smslån eller snabblån, vanliga privatlån, samt bolån. Vi kommer nedan gå igenom hur du gör för att ta lån med kronofogdeskulder, oavsett vilken typ av lån du behöver.

Smslån trots kronofogdeskulder

Det lättaste sättet att låna pengar med kronofogdeskulder är smålån som smslån och snabblån. I och med att den här typen av lån är så små, sällan mer än 10000 kr, så är bankerna mer benägna att ta risken att låna ut pengar till den som har kronofogdeskulder. Flera av de banker som erbjuder smslån accepterar ansökningar från den som har skulder kos fogden.

Privatlån med kronofogdeskulder

Med privatlån menar vi här lån på mellan 10000 - 300000 kr. Detta är den svåraste typen av lån trots kronofogdeskulder. Störst chans har man om man vänder sig till de banker som även erbjuder bolån trots kronofogdeskulder, eftersom dessa ofta även erbjuder privatlån med kronofogdeskulder. Då krävs det oftast att du har en borgensman med stark ekonomi.

Bolån trots kronofogdeskulder

Det finns två banker i Sverige som är specialiserade på att ge lån trots kronofogdeskulder för den som har någon form av säkerhet, vanligtvis i form av villa, bostadsrätt eller fritidshus, nämligen Bluestep och Marginalen. Lycka till att ta lån trots kronofogdeskulder!

söndag 5 augusti 2012

Lån med bankid

Om man vill låna pengar snabbt är ett smart sätt att leta efter lån med bankid. Ett lån med bankid är ett väldigt effektivt sätt att vara säker på att man får sitt lån utbetalt snabbt, eftersom man i stället för att signera ett fysiskt skuldebrev, som måste skickas ut med post, kan använda bankid eller elegitimation för att signera avtalet direkt online. Om man dessutom hittar ett lån med både svar direkt och bankid kan man få både svar på hur kreditprövningen gick, samt pengarna utbetalda, på bara några minuter. Det finns två sätt att låna med bankid. Det ena är ett vanligt privatlån eller blancolån, dvs ett lån utan säkerhet på belopp mellan 10000 kr och 300000 kr. Dessa lån tar dock lite längre tid att få utbetalda, även om man signerar med bankid eller e-legitimation. Oftast får man vänta minst 3-4 bankdagar innan man får pengarna på kontot. Vill man låna pengar snabbt ska man istället rikta in sig på sms lån med bankid. Med ett smslån med bankid kan man ofta få svar direkt och pengarna utbetalda inom bara några minuter. Dock är sms lån med bankid, precis som andra snabblån, ofta väldigt små, sällan på mer än 10000 kr.

Var kan man låna med bankid?

För att hitta lån med bankid går man enklast in på de olika låneföretagens hemssidor för att läsa deras villkor. För det mesta framgår det ganska snabbt om man kan signera lånet med bankid eller inte, både när det gäller smslån med bankid och vanliga privatlån med bankid.