fredag 25 december 2009

Låna hos Bostadsfinans

Bostadsfinans är en av av de aktörer på den svenska lånemarknaden som erbjuder lån trots betalningsanmärkningar och skulder. För att låna hos Bostadsfinans behöver du för det mesta kunna lämna din bostad som säkerhet. Att kunna lämna någon form av säkerhet är nästan alltid er förutsättning när du vill låna pengar trots betalningsanmärkningar och skulder, vare sig du vill låna hos Bostadsfinans eller någon av de andra aktörerna som Bank2 eller Bluestep. Men där Bank2 och Bluestep mer eller mindre har som krav att du ska lämna din bostad som säkerhet, marknadsför faktiskt Bostadsfinans möjligheten att låna hos Bostadsfinans även om du inte har någon säkerhet, allstå privatlån trots betalninsanmärkning. Kravet för att låna hos Bostadsdirekt trots betalningsanmärkningar utan säkerhet är att du inte har några skulder hos Kronofogden.


Hur kan jag låna pengar hos Bostadsfinans?


Bostadsfinans erbjuder flera typer av lån:
  • Pluslån - för dig som vill låna mer på din bostad
  • Bolån - för dig som vill köpa ny bostad
  • Bolån vid ombildning - för dig som behöver låna hos Bostadsfinans för att ombilda hyresrätt till bostadsrätt
  • Kortidslån - för dig som tänker lösa lånet inom några år
  • Seniorlån - för dig som är äldre än 55
  • Privatlån - lån utan säkerhet

Alla dessa lån hos Bostadsdirekt kan du söka även om du har anmärkningar och skulder.


1 kommentar:

  1. hej allihopa, jag vill ägna en minut åt att berätta om ett ärligt låneföretag som gav mig ett kommersiellt lån med begripliga villkor till låg ränta. de erbjuder alla typer av lån.
    Kontakt e-post: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447300508785




    hej allihopa, jag vill ägna en minut åt att berätta om ett ärligt låneföretag som gav mig ett kommersiellt lån med begripliga villkor till låg ränta. de erbjuder alla typer av lån.
    Kontakt e-post: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447300508785

    SvaraRadera