söndag 10 januari 2010

Låna för att lösa skulder och sänka månadsbeloppet

Genom att låna för att lösa skulder och krediter med ett nytt lån kan man ofta sänka beloppet man betalar för sina lån varje månad med flera tusen kronor. Gamla kreditkorts skulder och blancolån har en hög ränta, och genom att lösa gamla skulder och krediter med ett lån och samla lånen på ett ställe får du ofta en lägre ränta, bättre koll på dina räntekostnader, och mindre belopp att betala för aviavgifter. Om du äger din bostad kan du med stor sannolikhet utöka ditt bolån, som har en betydligt lägre ränta än kreditkort och blancolån, och på så sätt låna för att lösa skulder och krediter. Annars kan du ta ett nytt blancolån med lägre ränta och på så sätt sänka månadsbeloppet.

Var kan jag låna för att lösa skulder och sänka månadsbeloppet?


De smartaste alternativen om du vill låna för att lösa skulder och sänka ditt månadsbelopp är att söka lån genom Freedom Finance eller Lendo. När du söker lån för att lösa skulder genom Freedom Finance eller Lendo så låter dom banker och låneföretag tävla om din ansökan. På så sätt kan du vara säker på att du får de mest förmånliga lånevillkoren du akn få, givet de förutsättningar som du har. Självklart kan du även vända dig direkt till din bank, t.ex. SEB, Nordea, Handelsbanken, Danske Bank eller sedbank, eller till ett kreditmarknadsbolag som Nordax Finans, SevenDay, Citibank, Wasa Kredit eller GE Money Bank

1 kommentar:

  1. behöver du ett lån? Har du letat efter var du kan få lån? Har du försökt få något lån? ansök sedan nu på? (christywalton355@gmail.com) om du vill få ett överkomligt lån. Lån erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

    SvaraRadera