fredag 15 januari 2010

Tips för bostadslån med betalningsanmärkning

Bostadslån med betalningsanmärkning går oftast inte att söka hos din vanliga bank, som SEB, Nordea, Handelsbanken eller Swedbank. För att få ett bostadslån med betalningsanmärkning får man vända sig till mindre banker eller låneinstitut som Marginalen, Bluestep, BostadsFinans, Freedom Finance och Svea Direkt. Att de kan ge dig ett bostadslån med betalningsanmärkning beror på att de har en personlig kredibedömning som ser mer till din nuvarande betalninsförmåga än till din ekonomiska historik.

Varför är räntan så hög på bostadslån med betalningsanmärkng?


Att räntan är högre på bostadslån med betalningsanmärkning än på vanliga bostadslån beror på att bankerna anser att risken de tar när de ger ett bostadslån med betalningsanmärkning är högre än ett vanligt bostadslån. Därför tar de ut ett högre pris, alltså ränta, när de ger ett bostadslån med betalningsanmärkning.

1 kommentar:

  1. behöver du ett lån? Har du letat efter var du kan få lån? Har du försökt få något lån? ansök sedan nu på? (christywalton355@gmail.com) om du vill få ett överkomligt lån. Lån erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

    SvaraRadera