onsdag 24 februari 2010

5 tips för att ta lån med skuld hos Kronofogden

Att få lån med skuld hos Kronofogden kan vara svårt, men om man vet var man ska ansöka ökar chanserna att få lån med skuld hos Kronofogden rejält. Här följer 5 tips för hur du ökar chanserna att få lån med skuld hos Kronofogden:

1. Sök inte lån hos din vanliga bank. Har du skulder hos Kronofogden har du fått en eller flera betalningsanmärkningar, och kommer få avslag direkt om du ansöker om lån med skuld hos Kronofogden hos din vanliga bank.

2. Fundera på om du har någon säkerhet. Har du någon säkerhet, till exempel villa, bostadsrätt eller fritidshus ökar chanserna att kunna ta lån med skuld hos Kronofogden.

3. Sök inte för stort lån. Om du ansöker om ett mindre lån har du större chans att bli beviljad lån med skuld hos Kronofogden. Om du bara är i behov av ett mindre lån, upp till 30 000 kr finns det chans att kunna ta ett microlån eller smslån med skuld hos Kronofogden och betalningsanmärkningar.

4. Fundera på om du har en vän eller familjemedlem som kan stå som medlåntagare eller borgensman på lånet. På samma sätt som om du har någon säkerhet ökar chanserna att få ett lån med skuld hos kronofogden. Har du en medsökande eller borgensman kan du även söka om lån med skuld hos Kronofogden utan säkerhet.

5. Sök lån med skuld hos Kronofogden på rätt bank. Följande banker kan ge lån med skuld hos Kronofogden: Bluestep, Bank2, BostadsFinans, Freedom Finance och Svea Direkt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar