lördag 6 mars 2010

Lån för att betala kronofogden

Hur tar man ett lån för att betala Kronofogden? Om du har skulder hos Kronofogden som du vill lösa med ett nytt lån måste du tänka på var du ansöker om lån. Eftersom du har skulder hos Kronofogden, vilket betyder att du antagligen även har betalningsanmärkningar, kan det vara svårt att få ett lån för att betala Kronofogden hos din vanliga bank. För att kunna ta ett lån för att betala Kronofogden måste du vända dig till banker eller låneföretag som är specilaster på att låna ut pengar till dig som har betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden.

Var kan jag ta ett lån för att betala Kronofogden?
Det finns flera banker i Sverige där du kan låna pengar för att betala Kronofogden. Våra tips för att ta lån för att betala Kronofogden är:

Bank2
Bluestep
Svea Direkt
Freedom Finance
Comboloan
BostadsFinans

2 kommentarer:

 1. Hallå,
  Vi är kristna organisationen bildats för att hjälpa människor i behov av hjälp, såsom finansiell help.So om du går igenom ekonomiska svårigheter eller om du är i någon ekonomisk oreda, och du behöver pengar för att starta ett eget företag, eller om du behöver lån till betala din skuld eller betala dina räkningar, starta en fin affär, eller du har svårt att få kapital lån från lokala banker, kontakta oss idag via e-post larsson_investment@foxmail.com för Bibeln säger "Lukas 11:10 Alla som frågar får, den som söker finner, och för den som bultar, dörren öppnas ". Så låt inte dessa tillfälle passera dig av eftersom Jesus är densamme i går, i dag och för evigt mer. Vänligen dessa är endast allvarliga sinnade och gudfruktiga människor.

  Fyll i formuläret nedan ansökan helt så att vi kan öppna ett lån bearbetningsprofil för dig i mitt företag, om du är intresserad av att få ett lån från oss

  FÖRSTA INFORMATION SOM KRÄVS

  Fullständiga namn:........
  Personliga telefonnummer: .....
  Land:.......
  Adress:....
  Stat:.........
  Ålder:.........
  Kön:..........
  Har du ansökt om ett lån innan:? ...
  Civilstånd: .....
  Lånebeloppet krävs: .........
  Lån Varaktighet: ....
  Ockupation:.........
  Månadsinkomst:.......

  Tack för din tid och förståelse !!!
  Alla svar via e-post: {larsson_investment@foxmail.com}

  SvaraRadera
 2. Hej jag är Alazne Orquidia Naomi, jag är här för att dela detta med dig för att jag också har varit med mycket bluff eftersom jag har stylat ett lån för att lösa mina depts. Finanly jag kom över ett email online, någon vittnar om hur Callifa lån hjälper honom. Jag kontaktade dem och Mr Bayers agent i företaget svarade med enkla steg jag fick ett lån. Jag har redan kommit överens om att det inte finns någon sann långivare men wow jag hade fel. Tack vare jasmin noor. Om du behöver ett lån kan du kontakta dem via e-post (callifa.company@gmail.com) eller whatsapp (+2348106660360)

  SvaraRadera