söndag 19 september 2010

Lån till pensionärer

Som pensionär kan man märkar att det kan vara ganska svårt att få lån till pensionärer. Det beror på att lån till pensionärer kan ses som osäkra och riskfyllda för banker och låneföretag. Men det finns flera banker som erbjuder olika typer av lån till pensionärer. De banker som erbjuder lån till pensionärer är ofta samma som erbjuder lån trots betalningsanmärkningar och skulder. Att dessa banker kan erbjuda lån till pensionärer och sjukpensionärer beror på att de har en mer individuell kreditbedömning, som gör att de tittar mer på pensionärers betalningsaförmåga än deras ekonomiska historik.

Var kan jag söka lån till pensionärer?


Både Bluestep och Bostadsfinans erbjuder bolån till pensionärer. Du kan även få lån som pensionärhos låneföretag som erbjuder sms lån.

Var kan jag söka lån till sjukpennsionärer?


Lån till sjukpensionärer kan du söka hos alla företag som erbjuder blancolån, alltså lån utan säkerhet, t.ex. Nordax Finans och SevenDay. Lån till sjukpesnionärer är ofta enklare än lån till pensionärer, eftersom många låneföretag och kreditkorts företsg har en gräns på 65 år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar