lördag 13 oktober 2012

Smslån med betalningsanmärkning utan UC

Så här tar du smslån med betalningsanmärkning utan UC. Smslån är en lånetyp som har blivit allt vanligare i Sverige under de senaste åren. När smslånen började dyka upp för ca 10 år sedan var det vanligt att man kunde få ett smslån trots betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden. Det var även vanligt med smslåneföretag som inte tog någon kreditupplysning hos UC när gjorde sin kreditprövning, vilket gjorde det väldigt lätt att att få smslån. Men i takt med att lagar och regler har förändrats har det blivit allt mer svårt att få smslån. Numera är det svårt att hitta smslån med betalningsanmärkning utan UC. Men det finns fortfarande ett antal banker och låneföretag som erbjuder sms lån och andra typer av snabblån och mikrolån med betalningsanmärkning utan UC, det gäller bara att veta var man ska leta, och hur man ska leta.

Var kan man ta smslån med betalningsanmärkning utan UC

När man börjar leta efter smslån med betalningsanmärkning inser man att det finns mängder av sms lån och andra typer av smålån på det svenska lånemarknaden. Men bara en liten del av dem låter dig låna pengar trots betalningsanmärkning utan UC. Det enklaste sättet att hitta smslån med betalningsanmärkning utan UC är att använda nätet. Börja med att leta efter smslån på 4000 kr. Testa till exempel att använda fraser som smslån 4000 och låna 4000 utan UC. 4000 kr verkar vara en magisk gräns för hur mycket låneföretagen är villiga att låna ut utan kreditupplysning hos UC till personer som har en eller flera betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden. När du har hittat ett antal smålån på 4000 kronor går du in på företagens hemsida för att läsa villkor samt frågor och svar. Det brukar då gå ganska enkelt att ta reda på om de accepterar betalningsanmärkningar och om de tar en kreditupplysning hos UC.

Nackdelar med sms lån trots betalningsanmärkningar utan UC

Det första man ska vara medveten om när man tar smslån är att det är en väldigt dyr typ av lån. Detta gäller alla typer av smålån, snabblån, microlån och internetlån. Det andra man ska tänka på är att lånet ska betalas tillbaka väldigt snabbt, inom en till tre månader. Det gäller alltså att veta att man har pengar på väg in redan innan man tar ett smslån med betalningsnamärkning utan UC.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar