fredag 4 januari 2013

Långivare som ej tar UC

Här hittar du en lista på bra långivare som ej tar UC. Lån utan UC har blivit allt mer efterfrågat under de senaste åren. Det beror till stor del på att många låntagare har insett att många förfrågningar hos UC är något som påverkar deras kreditvärdighet negativt. Att då kunna söka lån hos en långivare som inte tar någon kreditupplysning hos UC innebär en stor fördel, eftersom det då inte registreras någon ytterligare förfrågan. Tyvärr har antalet långivare som ej tar UC minskat under de senaste åren, vilket nu gör det ganska svårt att kunna låna pengar utan UC. Men som tur är finns det fortfarande ett antal alternativ, främst hos långivare som tar sin kreditupplysning hos andra företag än UC, som Creditsafe, Solvent, Solidaritet eller D&B.

Lista på långivare som ej tar UC

Här är de bästa alternativen för dig som vill kunna ta lån utan UC. Hos flera av dessa långivare kan du även ta lån trots betalningsanmärkning. Cash2you Onea.se ViaConto Vivus.se Samtliga dessa lån är av typen smslån eller smålån, vilket innebär att det maximal beloppet du kan låna hos långivare som ej tar UC är 15000 kr.

Att tänka på när du tar smslån

När du letar efter en bra långivare som ej tar UC är det viktigt att tänka på att jämföra priser. Det skiljer ofta mycket mellan de bästa lånen utan UC och de dyraste, så genom att jämföra flera olika långivare kan man ofta spara hundralappar. En annan sak man bör titta på är vilken återbetalningstid som gäller för de olika lånen. De flesta långivare som inte tar UC har en återbetalning på sina smslån på mellan 30-90 dagar, men detta kan variera. Var noga med att kontrollera detta noga innan du väljer långivare, så att det inte kommer som en obehaglig överraskning när ditt lån utan UC ska betalas tillbaka.

1 kommentar:

  1. behöver du ett lån? Har du letat efter var du kan få lån? Har du försökt få något lån? ansök sedan nu på? (christywalton355@gmail.com) om du vill få ett överkomligt lån. Lån erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

    SvaraRadera