torsdag 4 februari 2010

Lån trots skuldsaldo hos Kronofogden

Letar du efter lån trots skuldsaldo hos Kronofogden? Då har du säkert märkt att det kan vara svårt att få ett lån beviljat om du har skuldsaldo hos Kronofogden. Det beror dels på den betalningsanmärkning du fick när lånet gick till inkasso och vidare till Kronofogden och dels på att du har kvar skuldsaldo hos Kronofogden, vilket visar att du fortfarande inte kunnat betala tillbaka dina skulder. För att få ett lån trots skuldsaldo hos Kronofogden måste du söka lån hos banker eller låneföretag som är specialiserade på att ge lån till dig som har svårt att få lån hos din vanliga bank.

Var kan jag söka lån med skuldsaldo hos Kronofogden?


Det finns flera banker som kan hjälpa dig med lån trots skuldsaldo hos Kronofogden. Lättast att få lån trots skuldsaldo hos Kronofogden har du om du kan lämna din bostad som säkerhet, men det går att få lån trots skuldsaldo utan säkerhet om du har en god ekonomi i övrigt och kan visa att du kommer kunna betala tillbaka ditt blancolån. Hos följande företag kan du låna pengar trots skuldsaldo hos Kronofogden: Bluestep, Bank2, BostadsFinans, Freedom Finance och Svea Direkt

2 kommentarer:

  1. BostadsF. lånar för tillfälet inte ut i Sverige.
    Freedom F.inte alls om du har kronis i hälarna.

    SvaraRadera
  2. God dag till alla i denna webbplats skulle vittna om hur jag var rädda av Mr Pato Smith När jag var rip off.
    Jag är fru, Blanca Payne med namn. Jag bor i Sverige, Jag vill använda detta medium för att varna alla lån arbetssökande att vara mycket försiktig eftersom det finns bedrägerier allt månader sedan jag var finansiellt ansträngda, och på grund av min desperation jag blev lurad av flera online långivare. Jag hade nästan förlorat hoppet till en vän hänvisade mig till en mycket pålitlig långivare som kallas Herr, Pato Smith som låna mig ett lån av $ 100.000 i 8timmar utan någon stress.
    Om du behöver någon form av lån bara kontakta honom e-post via: (patosmith02@ymail.com) det är därför jag använder detta medium för att varna alla lån arbetssökande på grund av det helvete jag gick i händerna på dessa bedrägliga långivare. och hur jag var räddningen av herr, Pato Smith.
     
       Och jag vet inte ens min fiende att passera genom ett sådant helvete som jag gått i händerna på dessa bedrägliga online långivare, vill jag också att du kan hjälpa mig att vidarebefordra denna information till andra som är i behov av ett lån när du har fått ditt lån fru Blanca Payne, jag ber att Gud ska ge honom. livslängd Gud välsigne honom för alltid för det goda han har gjort i mitt liv.
    Fru, Blanca Payne

    SvaraRadera