onsdag 29 september 2010

Bästa kreditkort

Vilket är det bästa kreditkort man kan skaffa? Att svara på vilket som är Sveriges bästa kreditkort är svårt, eftersom det beror på vad man menar med bästa kreditkort. Menar man bästa kreditkort för att det är ett kreditkort med låg ränta, ett kreditkort utan årsavgift eller ett kreditkort med bäst bonusprogram? Kort kan man säga att det bästa kreditkortet har en kombination av alla dessa faktorer.

Bästa kreditkort med låg ränta


De bästa kreditkorten har en ränta under tio procent. Men när du väljer ett kreditkort med lå ränta, tänk på att det inte har en massa andra avgifter som gör det dyrt ändå. Bästa kreditkort har både låg ränta och låga avgifter.

Bästa kreditkort utan årsavgift


Det finns många kreditkort med låg årsavgift, men inte så många kreditkort utan årsavgift. Mecenat MasterCard är ett kreditkort för studenter utan årsavgift. Handelskortet MasterCard är ett kreditkort för medlemmar i Handelsanställdas förbund som inte har någon årsavgift..

Bästa kreditkort med bonus


Många av de bästa kreditkorten har bonusprogram som ger dig poäng eller pengar tillbaka på dina inköp. Ett av de bästa kreditkorten med bonus, i alla fall om man spelar golf, är MoreGolf MasterCard, som ger bonus på alla inköp och bonuscheckar på 200 kr när man har handlat för 20 000 kr. Dessutom får man rabatt på greenfee och rabatter och erbjudanden från deras samarbetspartners. Det är ett av de bästa kreditkorten jag vet.

Var kan jag hitta bästa kreditkortet


Ett bra sätt att hitta bästa kreditkort är att använda Compricer för att jämföra kreditkort och hitta det det bästa kreditkortet för dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar