lördag 2 oktober 2010

Låna med betalningsanmärkning - Så gör du

Behöver du låna med betalningsanmärkning? Här får du de bästa tipsen för att kunna låna med betalnin gsanmärkning. Som du säkert har märkt kan det vara svårt att låna med betalningsanmärkning, eftersom banken ofta säger nej. Felet många gör när de ska låna med betalningsanmärkning är att man försöker låna med betalningsanmärkning hos sin vanliga bank. För att kunna låna med betalningsanmärkning måste man vara smartare.

Hur kan jag låna med betalningsanmärkning?


För det första ska man vara medveten om att det kan vara svårt att låna med betalningsanmärkning om man inte har någon säkerhet. Bolån är den bästa typen av lån när du ska låna med betalningsanmärkning, eftersom du då har säkerhet i huset eller lägenheten. Svårast att låna med betalningsanmärkning är lån utan säkerhet. Det går även att låna med betalningsanmärkning hos små smslåneföretag även med betalningsanmärkning och skuld hos kronofogden.

Var kan jag låna med betalningsanmärkning?


För att låna med betalningsanmärkning ska man söka sig till banker och låneföretag som är specialister på lån med betalningsanmärkning och skulder hos kronofogden. Här är några exempel: BluestepMarginalen, BostadsFinans, Freedom Finance och Svea Direkt

. Lycka till att låna med betalningsanmärkning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar